top of page

Vragen of een intake gesprek inplannen? 

Neem gerust vrijblijvend contact op met Praktijk Veerkracht!

Locatie

 

De Praktijk ligt op 3 km van het Centraal Station in een woonwijk. Het is zo'n 10 minuten fietsen met (OV) fiets of 15 minuten met diverse bussen vanaf het Centraal Station. De bushaltes zijn enkele meters lopen van de praktijk. Met de auto is de praktijk ook goed bereikbaar (o.a. afslag van de A2 ligt dichtbij). Sommige cliënten vinden het prettig om voor of na de therapiesessie op eigen gelegenheid te wandelen. Dit kan bij het op loopafstand gelegen mooie natuurgebied: De Oosterplas.


Parkeren

 

Parkeren is gratis in de straat en omgeving van de praktijk. Ondermeer op het Rivierenplein, bij de Jumbo, is er ruime parkeergelegenheid. Dit is enkele meters lopen van de praktijk.

Bereikbaarheid

 

Onder de behandelingen neem ik de telefoon niet op. Als je mij een email of app stuurt met het verzoek tot telefonisch contact, dan bel ik je zo spoedig mogelijk.  

Werkdagen

 

Maandag, dinsdag, woensdag en donderdag. 

Vrijdag: Geen direct behandelcontact.

Contactformulier

Praktijk Veerkracht heeft een cliëntenstop. Ik heb ook mijn wachtlijst gesloten. Belangrijk is namelijk dat ik bij elke nieuwe aanmelding zorgvuldig kan afwegen hoe lang je ongeveer zal moeten wachten. De wachtduur is momenteel onverantwoord lang geworden, waardoor ik geen goede inschatting meer kan maken. Ik hoop voor en gun mensen dat ze sneller een prettige en deskundige therapieplek vinden dan binnen mijn praktijk nu mogelijk is. (Laatste update maart 2024)

Dank voor je bericht!

Tel: 06-49391041   Email: contact@veroniquevanderwoude.nl

Almstraat 15, 5215 CE Den Bosch

bottom of page